Modele te kuzhinave 2017

时间:19-02-20 栏目:未分类 作者:sww518 评论:0 点击: 1,327 次

Ngjyra më të popullarizuara të mureve në kuzhinë – e gjelbër. Kjo është për shkak të faktit se AJO është e ndikim të Madh në humour, tretje, dhe procesin e ndriçimit. Është e mundur që të përdorin të Tilla si jeshile, fëstëk dhe nenexhik. Në dhoma të Vogla MOS përdorni një Model me elementë të mëdhenj, PASI Kjo pamjaftëson madhësinë e kuzhinës. Në kuzhinë, Ku NUK ka ndriçim të mjaftueshëm, është më mirë të dekorosh muret me Portokalli, të verdhë ose të verdhë ngjyrë bezhë. Kjo IDE e Dekor ne shohim në foto. Nëse kuzhina e kundërt, e mbushur me rrezet e Diellit, atëherë MOS përdorni ngjyra të ndritshme. Pas të gjitha, me kalimin e kohës ATA do të digjen në diell dhe ne të humbasin atraktivitetin e pneu. Në finition bashkëkohore kuzhinat ka Kanone que që rregullojnë zgjidhje ngjyra për çdo Shme: muret, tavanet, dyshemetë, fronte mobilje. Çdo ngjyrë të ylberit ose ngjyrë është Sfondi i denjë, në qoftë se AJO është zgjedhur në përputhje me harmoninë dhe kombinimi i rregullave. Ngjyrat pastel e bëjnë të, Komod dhe të freskët. Ngjyrat Blu por një aranzhim i Tillé pakëson oreksin, në mënyrë që të jetë e dobishme për njerëzit që janě mbipeshë, por për njerëzit me oreks të dobët, është më mirë të zgjedhësh Tone të Tjera.

E bukur është kombinimi i ngjyrës Blu dhe të bardhë, një kombinim i Tillé do të shtojë dhomën e ajrosjes dhe visikisht Pak do të rritet. Nëse muret përdorin një imazh dekorativ, atëherë dhoma do të duket më e Gjerë dhe më e lartë se AJO në të Vërtetë. CILA ngjyrë të zgjidhet, CILA formë, CILA madhësi e pllakave? Përveç kësaj, madhësia e dhomës dhe ndriçimi duhet të Merren parasysh. Ngjyra të lehta Mund të rritet me SY m. Njerëzit e Darkest veprojnë në mënyrë të kundërt, megjithatë, Mund të mendojmë Rreth Tyre nëse e Errësira rregullimi i kuzhinës është në ngjyrë të Darkest, dhe segesia është e ndriçuar, për shembull, me një dritare të Madhe. Habilement ton zgjedhur do të ndihmojë në eliminimin me SY të réunis e dhomës, zgjedhja e Keq-konsiderohet Mund të bëjë të pakëndshme Edhe në kuzhinë me një plan Urbanistik të bukur. MOS HARRONI SE NGJYRA E GJELBËR STIMULON OREKSIN, QË DO TË THOTË SE NJERËZIT TË PRIRUR NDAJ PLOTËSISË NUK DUHET TË PRESIN QË TË HUMBIN PESHËN ME MURE TË GJELBRA NË KUZHINË. Kështu, kuzhinë NUK tolerohet në stilin e Trëndafili ose muret e verdhë – për të SAJ për të zgjedhur hije e GRI, qumështit, Purple. Gjëja e parë që Ju duhet të Dini se Kur zgjedh një ngjyrë mur për kuzhinë-si një hije të veçantë do të përshtaten në dhomën në lidhje me karakteristikat e SAJ arkitektonike. Vendi origjinal për përgatitje të ushqimit Mund të dekorohet me Liman të dimensioneve të mëdha, me mozaikë njëngjyrësh ose laramanë, si dhe me qelq të kalitur me ngjyrë. DISA designers Mund ta quajnë GRI shumë të zymtë dhe të zymtë, por të tjerë e lavdërojnë até për neutralitet, një aftësi elegante për të kombinuar me shumë ngjyra të Tjera. Në dhoma të Vogla është më mirë të dekorosh muret me një modèle të Vogël.

SHËNIM: MADHËSIA E HAPJEN E DRITARES, DETAJET E PEIZAZHIT JASHTË DRITARES (NJË PEMË, NJË MUR I SHTËPISË FQINJE) TË BËJË RREGULLIME NË KUSHTE TË LEHTA DHOMË – ATA E MARRIN PARASYSH KUR VLERËSOHET NDRIÇIMIN E DHOMËS. Kuzhina, të cilat tashmë janě mobilje dhe të wíshme paraqesin detajet, tipike e një Stil të caktuar, AJO dikton mundësitë për Mure pikturë.

声明: 本文由( sww518 )原创编译,转载请保留链接: Modele te kuzhinave 2017

看官,您就打个赏呗,伦家为了写出能讨您欢心的好文章,已经好几天没吃顿好饭了~

支持sww518 ,仅需2元

热门标签

返回顶部